Intervalltrenn –  see on suurim võimalik kalorikulu ühe treeningtunniga. Mis veelgi parem – kaloreid kulub palju ka peale trenni, kui juba puhkad! Preemiaks treenitud lihased, kiirem ainevahetus, energialaeng ja hea tuju 🙂

Intervalltrenn põhineb metoodikal, kus lühikesed kõrge pulsiga aeroobsed lõigud vahelduvad harjutustega, kus treenime rahulikus tempos kõiki lihasgruppe. Selline treeningviis tekitab rasvade järelpõletuse efekti (EPOC – excess oxygen consuption): keha põletab veel pikka aega peale treeningut kaloreid oluliselt enam kui tavaolukorras.

Hooaja jooksul kontrollime kindlate ajavahemike tagant keha koostist, et veenduda oma tegevuse tulemuslikkuses. Soovi korral saad toitumisalaseid nõuandeid, mis aitavad seatud eesmärkideni jõuda.

Trenn sobib kõigile, sest intensiivsuse valid Sina ise – mina aitan. Löö kampa – juba mõne treeningkorra järel tunned end sportlasena!

T 19:20 – 20:20 Pump Intervall – pikad lihasharjutuste seeriad pikitud mõnede kardiolõikudega

N 19:20 – 20: 20 Bootcamp – lihasharjutused vahelduvad kindla rütmi alusel pidevalt intensiivsete kardiolõikudega

P 17:30 – 18:30 Circuit – jaamadega ringtreening

P 18:30 – 19:00 põhjalik venitus – soovitatav erinevate lihaspingetest tingitud probleemide ärahoidmiseks ja/või leevendamiseks (nt alaseljavalu, kaelavalu, põlvevalu).

Küsi lisa ja registreeru 5015945, kristiina@tervisementor.ee