Olen õppinud tervisejuhi erialal Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledzis (2012). Diplomitöö “Töökoha tervisedenduse tulemuslikkust mõjutavad tegurid ja praktikate analüüs”.

Erialased koolitused: Sissejuhatus eluviisi muutusi motiveerivasse nõustamisse (2011, Tervise Arengu Instituut); Motiveeriv intervjueerimine toitumise ja füüsilise aktiivsuse teemal (2011, Tervise Arengu Instituut); Saavutustele orienteeritus (2004, Invicta).

Les Mills Body Balance instruktori litsents (2009), Les Mills BodyPump instruktori litsents (2007), Estonian Fitness Trainer Education (EFTE) jõusaalitreeneri diplom (2007), Spinninguinstruktori diplom (2007).

Treeneri ja toitumisnõustajana töötan alates 2007. aastast, liikumis- ja toitumisteemade entusiast olen olnud kogu teadliku elu. Lisaks läbitud ülikooliõpingutele ning koolitustele täiendan end pidevalt.

Juhendan mitmeid tervisesportlaste rühmi. Võimalus olla järjepidevalt toeks ja tunnistajaks inimeste arengule ja edusammudele on väga arendav ja inspireeriv. Pikaajaline kogemus on tõestanud, et hea vorm ei ole paari kuu pikkune projekt kehakaalu muutmiseks ühes või teises suunas. See on väikeste harjumuste muutmine ja neist muutustest uue elustiili kujundamine. Eesmärgile viib järjepidevus! Usun, et saan Sind sel teel aidata.

Võimalusi on mitmeid. Võid kasutada individuaalnõustamist või tulla koos elukaaslase/sõbraga. Toitumisnõustamisel võtan arvesse Sinu eripärasid, eluviisi, harjumusi ja vajadusi. Mõõdame ära Sinu keha koostise, mis annab Sulle ülevaate, kui palju sisaldab Sinu keha lihas- ja rasvkudet ning milline on Sinu energiavajadus. Minu loodud ühikuarvestuse abil oled edaspidi iseenda toitumisnõustaja.

Grupis peitub jõud! Võid mind kutsuda oma töökohta töötuba-koolitust läbi viima või moodustame sinna treeningrühma / toitumisgrupi.

Kui hea vorm on Sulle tähtis, võta ühendust!